Recept

Radijzenkoekjes met zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Hak de radijzen, courgette, ui, rode peper en knoflook fijn in een keukenmachine. Knijp er al het vocht uit. 

  2. 2

    Maak een beslag van de bloem, het ei, de melk en een snuifje zout. Voeg de groenten, munt en kaas toe en meng goed. 

  3. 3

    Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan. Maak kleine pannenkoekjes van het beslag. Bak ze in 2 à 3 minuten per kant goudbruin. 

  4. 4

    Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze fijn. Meng door de zure room en kruid met peper en zout. Serveer de pannenkoekjes met de zure room. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Radijzenkoekjes met zure room

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!