Recept

Basisbeslag voor pannenkoeken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pannenkoeken bakken, dat moet iedereen in de vingers hebben. Met dit basisbeslag lukken ze gegarandeerd!

Check ook onze tips om pannenkoeken te bakken.

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding
  1. 1

    Kluts de eieren in een kom en roer de melk erdoor.

  2. 2

    Zeef de bloem boven de kom en voeg de vanillesuiker en het zout toe.

  3. 3

    Smelt de boter en roer door het beslag.

  4. 4

    Verwarm een pan met antiaanbaklaag voor op matig vuur, vet ze in met wat boter of olie en lepel hierin een portie beslag, draai met de pan om het beslag mooi te verspreiden. Laat bakken tot de rand van de pannenkoek krokant wordt en draai om. Laat aan de andere kant nog een minuutje verder bakken. Werk zo al het beslag op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!