• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Recept van Sandra Bekkari: superfoodcrackers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Mix de havervlokken in de blender tot fijn havermeel.

  3. 3

    Smelt het kokosvet op een laag vuur tot olie.

  4. 4

    Giet het meel in een mengkom. Voeg eerst alle droge ingrediënten toe en dan de rijstmelk, de honing en de kokosolie. Meng en laat een 10-tal minuten staan.

  5. 5

    Doe het deeg op een vel bakpapier (in het midden van de bakplaat) en leg er een tweede vel bovenop. Duw het deeg plat met je hand tot zo’n 4 mm dikte. Verwijder het bovenste vel bakpapier.

  6. 6

    Bak 12 minuten in de voorverwarmde oven. Laat even afkoelen op de bakplaat totdat de cracker hard geworden is. Breek hem dan in stukken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Mix de havervlokken in de blender tot fijn havermeel.

  3. 3

    Smelt het kokosvet op een laag vuur tot olie.

  4. 4

    Giet het meel in een mengkom. Voeg eerst alle droge ingrediënten toe en dan de rijstmelk, de honing en de kokosolie. Meng en laat een 10-tal minuten staan.

  5. 5

    Doe het deeg op een vel bakpapier (in het midden van de bakplaat) en leg er een tweede vel bovenop. Duw het deeg plat met je hand tot zo’n 4 mm dikte. Verwijder het bovenste vel bakpapier.

  6. 6

    Bak 12 minuten in de voorverwarmde oven. Laat even afkoelen op de bakplaat totdat de cracker hard geworden is. Breek hem dan in stukken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.