Gevulde aardappel met gorgonzola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aardappel met gorgonzola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Hol de aardappelen uit met een appelboor. Snij er de uiteinden af om later als 'dopje' te gebruiken.

  2. 2

    Leg de stukjes gorgonzola elk op een takje rozemarijn en wikkel er het spek rond. Stop het in de aardappel en sluit ze met de dopjes. 

  3. 3

    Leg de aardappelen in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en zout. Bak 35 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin en gaar zijn. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Hol de aardappelen uit met een appelboor. Snij er de uiteinden af om later als 'dopje' te gebruiken.

  2. 2

    Leg de stukjes gorgonzola elk op een takje rozemarijn en wikkel er het spek rond. Stop het in de aardappel en sluit ze met de dopjes. 

  3. 3

    Leg de aardappelen in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en zout. Bak 35 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin en gaar zijn. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.