Recept

Gepofte zoete aardappelen met chiliyoghurt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het perfecte bijgerecht bij fondue of gourmet!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Spoel de zoete aardappelen en prik ze in met een vork. Leg de aardappelen in een ovenschaal en pof ze 40 à 45 minuten in de oven tot ze gaar zijn.

  2. 2

    Doe de yoghurt in een kommetje. Pel de knoflook en pers hem bij de yoghurt. Breng de yoghurt op smaak met citroensap, peper en zout en meng er 1 koffielepel sriracha (of sambal) onder. Proef en voeg eventueel nog wat extra sriracha toe.

  3. 3

    Haal de aardappelen uit de oven. Maak er diepe inkepingen in, maar snij ze niet volledig door. Schep er een lepel van de chiliyoghurt in en werk af met de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gepofte zoete aardappelen met chiliyoghurt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!