Parels van geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parels van geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel maar feestelijk voorafje.

bereiding
  1. 1

    Snij de geitenkaas in plakjes. Hak de pistachenoten grof. Spoel de citroen en rasp de schil. Meng de noten met de citroenschil. Meng de sesamzaadjes met het maanzaad.

  2. 2

    Rol de helft van de plakjes geitenkaas door de honing en dan door het pistache-citroenmengsel.

  3. 3

    Rol de andere helft van de geitenkaasjes door de mengeling van sesamzaad en maanzaad.

  4. 4

    Schik ze op een bord en werk af met olijfolie, de cress en enkele tijmblaadjes. Kruid met peper en zout.

    Lekker met grissini.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de geitenkaas in plakjes. Hak de pistachenoten grof. Spoel de citroen en rasp de schil. Meng de noten met de citroenschil. Meng de sesamzaadjes met het maanzaad.

  2. 2

    Rol de helft van de plakjes geitenkaas door de honing en dan door het pistache-citroenmengsel.

  3. 3

    Rol de andere helft van de geitenkaasjes door de mengeling van sesamzaad en maanzaad.

  4. 4

    Schik ze op een bord en werk af met olijfolie, de cress en enkele tijmblaadjes. Kruid met peper en zout.

    Lekker met grissini.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.