Flinterdunne bloemkool met geitenkaas en chorizo-olie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Flinterdunne bloemkool met geitenkaas en chorizo-olie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker: bloemkool met geitenkaas en chorizo-olie

bereiding
bereiding
  1. 1

    Snij voor de chorizo-olie de chorizo in heel fijne reepjes. Verhit een scheutje olijfolie en bak de reepjes op een zacht vuur krokant. Zet opzij.

  2. 2

    Snij de bloemkoolroosjes in heel fijne plakjes. Pel en pers de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en roerbak de bloemkool en de knoflook kort gaar. Kruid ze met peper en zout. Zet opzij.

  3. 3

    Meng de geitenkaas met de zure room en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg een laagje geitenkaas op een lepel, leg er gebakken bloemkool op en druppel er wat van de chorizo-olie en stukjes chorizo over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
bereiding
  1. 1

    Snij voor de chorizo-olie de chorizo in heel fijne reepjes. Verhit een scheutje olijfolie en bak de reepjes op een zacht vuur krokant. Zet opzij.

  2. 2

    Snij de bloemkoolroosjes in heel fijne plakjes. Pel en pers de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en roerbak de bloemkool en de knoflook kort gaar. Kruid ze met peper en zout. Zet opzij.

  3. 3

    Meng de geitenkaas met de zure room en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg een laagje geitenkaas op een lepel, leg er gebakken bloemkool op en druppel er wat van de chorizo-olie en stukjes chorizo over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.