Kerst petit-fours
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kerst petit-fours

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop de boter samen met de poedersuiker en vanille luchtig.

  2. 2

    Snij de hotelcake in fijne plakken en steek vierkantjes uit.

  3. 3

    Smeer afwisselend wat confituur of botercrème op de cake en stapel tot een torentje.

  4. 4

    Smelt de chocolade met de room op een zacht vuur. Giet een laagje chocolade over de torentjes. Laat opstijven in de koelkast.Giet eventueel een 2e laagje erbovenop.

  5. 5

    Versier met rozemarijn en veenbes. Bestrooi met dun laagje poedersuiker voor een sneeuweffect.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de boter samen met de poedersuiker en vanille luchtig.

  2. 2

    Snij de hotelcake in fijne plakken en steek vierkantjes uit.

  3. 3

    Smeer afwisselend wat confituur of botercrème op de cake en stapel tot een torentje.

  4. 4

    Smelt de chocolade met de room op een zacht vuur. Giet een laagje chocolade over de torentjes. Laat opstijven in de koelkast.Giet eventueel een 2e laagje erbovenop.

  5. 5

    Versier met rozemarijn en veenbes. Bestrooi met dun laagje poedersuiker voor een sneeuweffect.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.