Kerstboombrownies
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kerstboombrownies

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de chocolade met de boter zachtjes smelten op het vuur of in de microgolf. Klop intussen de eitjes met de suiker tot een dik wit schuim met behulp van een mixer.

  2. 2

    Meng de gesmolten chocolade goed met de boter en voeg het mengsel toe aan het schuim van de eitjes. Voeg er de bloem en het cacaopoeder aan toe. Meng alles goed door tot je een mooi glad beslag krijgt. 

  3. 3

    Giet het beslag in een bakvorm (20 op 30 cm) met bakpapier. Bak het zo’n 30 minuten in de oven. Laat afkoelen en snijd de brownies in gelijke driehoeken.

  4. 4

    Meng de boter met de poedersuiker en de kleurstof tot een romige massa. Doe het in een spuitzak en spuit mooie kerstslingers op de brownies. Werk af met wat suikerbolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de chocolade met de boter zachtjes smelten op het vuur of in de microgolf. Klop intussen de eitjes met de suiker tot een dik wit schuim met behulp van een mixer.

  2. 2

    Meng de gesmolten chocolade goed met de boter en voeg het mengsel toe aan het schuim van de eitjes. Voeg er de bloem en het cacaopoeder aan toe. Meng alles goed door tot je een mooi glad beslag krijgt. 

  3. 3

    Giet het beslag in een bakvorm (20 op 30 cm) met bakpapier. Bak het zo’n 30 minuten in de oven. Laat afkoelen en snijd de brownies in gelijke driehoeken.

  4. 4

    Meng de boter met de poedersuiker en de kleurstof tot een romige massa. Doe het in een spuitzak en spuit mooie kerstslingers op de brownies. Werk af met wat suikerbolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.