Bananencakejes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bananencakejes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de boter met de suiker en de vanillesuiker glad. Voeg vervolgens de eieren en de banaan toe en mix opnieuw tot een homogeen deeg.

  2. 2

    Doe de zelfrijzende bloem bij het deeg en mix opnieuw tot een mooi glad beslag.

  3. 3

    Vul de papieren vormpjes met het bananendeeg. Bak de muffins gaar en goudbruin in zo’n 25 minuten.

  4. 4

    Haal de muffins uit de oven en laat afkoelen. Klop ondertussen de roomkaas op met de poedersuiker en schep deze in een spuitzak met gekarteld mondje.

  5. 5

    Spuit op elke muffin een toefje roomkaas en werk af met een schijfje verse banaan. Bestrooi met de resterende poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de boter met de suiker en de vanillesuiker glad. Voeg vervolgens de eieren en de banaan toe en mix opnieuw tot een homogeen deeg.

  2. 2

    Doe de zelfrijzende bloem bij het deeg en mix opnieuw tot een mooi glad beslag.

  3. 3

    Vul de papieren vormpjes met het bananendeeg. Bak de muffins gaar en goudbruin in zo’n 25 minuten.

  4. 4

    Haal de muffins uit de oven en laat afkoelen. Klop ondertussen de roomkaas op met de poedersuiker en schep deze in een spuitzak met gekarteld mondje.

  5. 5

    Spuit op elke muffin een toefje roomkaas en werk af met een schijfje verse banaan. Bestrooi met de resterende poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.