Bananencake met honingfrosting
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bananencake met honingfrosting

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De ideale zoete touch op je brunch!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eieren met de suiker tot een dikke witte massa. Voeg de gesmolten boter en zelfrijzende bloem toe. Mix alles tot een glad beslag.

  2. 2

    Snij de bananen in plakjes en spatel ze onder het cakedeeg. Stort in een beboterde cakevorm (van 25 x 11 cm) en schuif 50 minuten in de oven.

  3. 3

    Meng in de keukenmachine de roomkaas met de honing en het citroensap. Bestrijk de bovenkant van de cake met de honing- frosting. Werk af met plakjes banaan en bestrooi met chiazaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eieren met de suiker tot een dikke witte massa. Voeg de gesmolten boter en zelfrijzende bloem toe. Mix alles tot een glad beslag.

  2. 2

    Snij de bananen in plakjes en spatel ze onder het cakedeeg. Stort in een beboterde cakevorm (van 25 x 11 cm) en schuif 50 minuten in de oven.

  3. 3

    Meng in de keukenmachine de roomkaas met de honing en het citroensap. Bestrijk de bovenkant van de cake met de honing- frosting. Werk af met plakjes banaan en bestrooi met chiazaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.