Recept

Bananencake met honingfrosting

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De ideale zoete touch op je brunch!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eieren met de suiker tot een dikke witte massa. Voeg de gesmolten boter en zelfrijzende bloem toe. Mix alles tot een glad beslag.

  2. 2

    Snij de bananen in plakjes en spatel ze onder het cakedeeg. Stort in een beboterde cakevorm (van 25 x 11 cm) en schuif 50 minuten in de oven.

  3. 3

    Meng in de keukenmachine de roomkaas met de honing en het citroensap. Bestrijk de bovenkant van de cake met de honing- frosting. Werk af met plakjes banaan en bestrooi met chiazaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bananencake met honingfrosting
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eieren met de suiker tot een dikke witte massa. Voeg de gesmolten boter en zelfrijzende bloem toe. Mix alles tot een glad beslag.

  2. 2

    Snij de bananen in plakjes en spatel ze onder het cakedeeg. Stort in een beboterde cakevorm (van 25 x 11 cm) en schuif 50 minuten in de oven.

  3. 3

    Meng in de keukenmachine de roomkaas met de honing en het citroensap. Bestrijk de bovenkant van de cake met de honing- frosting. Werk af met plakjes banaan en bestrooi met chiazaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!