Pistolet met gerookte makreel en gegrilde pompoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pistolet met gerookte makreel en gegrilde pompoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker herfstbroodje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het pompoenvruchtvlees in blokjes, leg ze in een ingevette ovenschotel. Strooi er de rozijnen over, kruid met peper, zout en komijn. Besprenkel met wat olijfolie. Bak 10 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Breek de makreelfilet in grove stukken.

  3. 3

    Beleg de pistolet met een handvol rucola en leg er de makreel op. Werk af met de pompoen en rozijnen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het pompoenvruchtvlees in blokjes, leg ze in een ingevette ovenschotel. Strooi er de rozijnen over, kruid met peper, zout en komijn. Besprenkel met wat olijfolie. Bak 10 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Breek de makreelfilet in grove stukken.

  3. 3

    Beleg de pistolet met een handvol rucola en leg er de makreel op. Werk af met de pompoen en rozijnen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.