Zeeduivel met lamsoor, korenaarasperges en schuimig aardappelsoepje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeeduivel met lamsoor, korenaarasperges en schuimig aardappelsoepje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Kook ze ongeschild gaar in lichtgezouten water en giet af.

  2. 2

    Schil de aardappelen, pel de ui en maak de prei schoon. Snij alles in blokjes. Kook 15 minuten in de visfond met het venkelzaad. Giet niet af, maar voeg de room toe en mix luchtig. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de zeeduivel let in de helft boter en olijfolie goudbruin, kruid met peper en zout. Blancheer de asperges 1 minuut in lichtgezouten water. Borstel de lamsoren schoon.

  4. 4

    Verdeel de zeeduivelblokjes en krieltjes over een diep bord. Leg er de asperges op, werk af met het schuimige soepje en de lamsoren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Kook ze ongeschild gaar in lichtgezouten water en giet af.

  2. 2

    Schil de aardappelen, pel de ui en maak de prei schoon. Snij alles in blokjes. Kook 15 minuten in de visfond met het venkelzaad. Giet niet af, maar voeg de room toe en mix luchtig. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de zeeduivel let in de helft boter en olijfolie goudbruin, kruid met peper en zout. Blancheer de asperges 1 minuut in lichtgezouten water. Borstel de lamsoren schoon.

  4. 4

    Verdeel de zeeduivelblokjes en krieltjes over een diep bord. Leg er de asperges op, werk af met het schuimige soepje en de lamsoren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.