Gebakken ei met piperata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken ei met piperata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker ei op een bedje vol kleur

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika's, pel de tomaten.

    Snij de groenten in mooi gelijke blokjes.

    Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn.

  2. 2

    Stoof de uisnippers glazig in een beetje olijfolie.

    Doe er de knoflook en de paprikablokjes bij.

    Kruid met cayennepeper en zout.

    Laat ongeveer 5 minuten stoven, of tot de paprikablokjes beetgaar zijn.

    Schep er dan de tomaatblokjes door.

  3. 3

    Verwarm de borden en schep er de piperata op.

    Bak in een kleine koekenpan, in boter of olie, vier spiegeleieren.

    Laat ze op de groenten glijden.

    Werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika's, pel de tomaten.

    Snij de groenten in mooi gelijke blokjes.

    Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn.

  2. 2

    Stoof de uisnippers glazig in een beetje olijfolie.

    Doe er de knoflook en de paprikablokjes bij.

    Kruid met cayennepeper en zout.

    Laat ongeveer 5 minuten stoven, of tot de paprikablokjes beetgaar zijn.

    Schep er dan de tomaatblokjes door.

  3. 3

    Verwarm de borden en schep er de piperata op.

    Bak in een kleine koekenpan, in boter of olie, vier spiegeleieren.

    Laat ze op de groenten glijden.

    Werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.