Recept

Taboulé van kalkoen, granaatappel en verse munt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hapje in een glaasje.

bereiding
  1. 1

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Kruid de kalkoenfilet met peper en zout. Bak het vlees goudbruin en gaar in olijfolie. Snij in reepjes van 1,5 cm breed en 3 cm lang.

  3. 3

    Haal de pitjes uit de granaatappel. Meng ze met de gedroogde vruchten, amandelen, peterselie, citroensap en munt door de couscous. Kruid met peper en zout, en besprenkel met olijfolie.
     

  4. 4

    Doe de taboulé in de glaasjes. Prik de reepjes kalkoen op een spiesje en steek dit in de glaasjes. Werk af met snippers verse munt en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!