Recept

Zomerse ratatouillesalade met varkensvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de paprika, courgette en aubergine schoon en snij in kleine blokjes. Pel en snipper de knoflook. Snij het varkensvlees in hapklare blokjes.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie in een pan en schroei het varkensvlees dicht op een hoog vuur. Haal het uit de pan. Stoof de paprika, courgette en aubergine beetgaar.

  3. 3

    Doe de knoflook, het varkensvlees, de balsamicoazijn en de gedroogde oregano bij in de pan. Kruid met zout en zwarte peper van de molen. Laat 4 minuten stoven tot de balsamicoazijn bijna helemaal is opgenomen. Haal de pan van het vuur.

  4. 4

    Spoel en halveer de kerstomaten. Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Schep onder de groenten en verdeel over de borden. Spoel de oregano en ris de blaadjes. Strooi royaal over de borden.
    Lekker met geroosterde aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zomerse ratatouillesalade met varkensvlees

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!