Witte chocolademousse met frambozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witte chocolademousse met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De combinatie van witte chocolade en frambozen is goddelijk! Deze romige variant van witte chocolademousse met rood fruit is dan ook een absolute schot in de roos.

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de speculaas en verdeel de kruimels over de bodem van de glaasjes. Verdeel over elk glas wat frambozen en een scheutje crême de cassis. Hou wat frambozen apart voor de afwerking.

  2. 2

    Smelt de chocolade au bain-marie met 4 à 5 eetlepels van de room. Roer glad en laat wat afkoelen.

  3. 3

    Klop de rest van de slagroom lobbig en spatel door de chocolade. Verdeel het mengsel voorzichtig over de frambozen in de glaasjes. Werk af met de rest van de frambozen. Zet de glaasjes minstens 1 uur in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de speculaas en verdeel de kruimels over de bodem van de glaasjes. Verdeel over elk glas wat frambozen en een scheutje crême de cassis. Hou wat frambozen apart voor de afwerking.

  2. 2

    Smelt de chocolade au bain-marie met 4 à 5 eetlepels van de room. Roer glad en laat wat afkoelen.

  3. 3

    Klop de rest van de slagroom lobbig en spatel door de chocolade. Verdeel het mengsel voorzichtig over de frambozen in de glaasjes. Werk af met de rest van de frambozen. Zet de glaasjes minstens 1 uur in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.