Rode-bietensoep met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rode-bietensoep met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De geitenkaas maakt dit soepje helemaal áf.

bereiding
  1. 1

    Schil de rode bieten en snij in blokjes. Kook ze in 20 minuten gaar in de groentebouillon.

  2. 2

    Mix de soep fijn met een staafmixer. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in fijne ringen. Maak de overige groenten schoon en snij
    ze in stukjes. Blancheer de groenten kort in gezouten water. Doe ze bij de soep.

  4. 4

    Schep de soep in kommen. Werk af met wat geitenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de rode bieten en snij in blokjes. Kook ze in 20 minuten gaar in de groentebouillon.

  2. 2

    Mix de soep fijn met een staafmixer. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in fijne ringen. Maak de overige groenten schoon en snij
    ze in stukjes. Blancheer de groenten kort in gezouten water. Doe ze bij de soep.

  4. 4

    Schep de soep in kommen. Werk af met wat geitenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.