Kalkoen-chilistoofpotje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoen-chilistoofpotje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Spoel de paprika en snij ‘m in stukken. Laat de bonen uitlekken.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een pan met de olijfolie. Doe de ui en paprika erbij, kruid met knoflook, chili, komijn, peper en zout. Laat kort meebakken.

  3. 3

    Blus met bier en voeg de bonen en tomatenblokjes toe. Laat 20 minuten sudderen.

  4. 4

    Voeg op het laatste moment de chocolade toe en laat smelten in de saus.

  5. 5

    Serveer het stoofpotje met een wrap en werk af met geraspte cheddar, zure room, koriander en limoensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Spoel de paprika en snij ‘m in stukken. Laat de bonen uitlekken.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een pan met de olijfolie. Doe de ui en paprika erbij, kruid met knoflook, chili, komijn, peper en zout. Laat kort meebakken.

  3. 3

    Blus met bier en voeg de bonen en tomatenblokjes toe. Laat 20 minuten sudderen.

  4. 4

    Voeg op het laatste moment de chocolade toe en laat smelten in de saus.

  5. 5

    Serveer het stoofpotje met een wrap en werk af met geraspte cheddar, zure room, koriander en limoensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.