Biefstuk met een sausje van groene kruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Biefstuk met een sausje van groene kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Doordeweeks stukje steak

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de bladpeterselie en de dragon. 

  2. 2

    Bak de biefstukken naar smaak en hou ze warm. 

  3. 3

    Deglaceer de pan met de witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg er de kalfsfond aan toe en laat tot de helft inkoken. Giet er dan de room bij en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. 

  4. 4

    Roer de smaakmakers door de saus. Serveer met het vlees, een flinke toef tuinkers en gebakken aardappelen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de bladpeterselie en de dragon. 

  2. 2

    Bak de biefstukken naar smaak en hou ze warm. 

  3. 3

    Deglaceer de pan met de witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg er de kalfsfond aan toe en laat tot de helft inkoken. Giet er dan de room bij en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. 

  4. 4

    Roer de smaakmakers door de saus. Serveer met het vlees, een flinke toef tuinkers en gebakken aardappelen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.