Butternut-paprikasalade met yoghurtdressing
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij het pompoenvruchtvlees in dunne plakjes. Spoel de paprika’s en snij ze in reepjes. 
- 
                        2 Leg de pompoen- en paprikareepjes op een met bakpapier bekleed bakblik. Kruid met peper en zout, en sprenkel er olijfolie over. Rooster 25 à 30 minuten in de oven tot de groenten lichtjes kleuren. 
- 
                        3 Spoel intussen de rucola en schud droog. Roer de yoghurt met het citroensap tot een dressing en kruid met peper en zout. 
- 
                        4 Haal de geroosterde groenten uit de oven, laat wat afkoelen en verdeel over 4 borden. Druppel er de dressing over, bestrooi met sesamzaadjes en werk af met de rucola. 
 
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                