Recept

Lenterolletjes met pindadipsausje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Krakendverse spring rolls!

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Snij de rammenas, rodekool en mango in reepjes die iets korter zijn dan het rijstpapier. Haal de harde nerf uit de savooikoolbladeren en snij ze in twee.

  2. 2

    Vul een kommetje met handwarm water en dompel er één rijstvelletje een aantal seconden in onder. Het rijstpapier zal slap en bewerkbaar worden. Leg het op een proper werkvlak en schik het koolblad op ongeveer 2 centimeter van de bovenste rand.

  3. 3

    eg nu een beetje rammenas, rodekool, mango en enkele korianderblaadjes op het koolblad. Vouw de rand van het rijstpapier voorzichtig over de groenten en klap de buitenkanten toe. Rol het lenterolletje strak op en leg het op een bord met de naad naar beneden. Werk de rest van de rijstvellen een voor een op.

  4. 4

    Maak het pindasausje. Pel en pers de knoflook en meng met 40 ml water en de rest van de ingrediënten. Serveer de dip bij de lenterolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lenterolletjes met pindadipsausje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!