• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Taartjes met appelmoes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de appelen, maak er appelmoes van en voeg er naar smaak suiker aan toe. Laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 4 vormpjes met het bladerdeeg en prik het in met een vork. Bestrijk het deeg met de appelmoes.

  3. 3

    Klop de boter luchtig met de suiker. Doe er eerst een voor een de eieren bij en dan de zelfrijzende bloem. Lepel het cakebeslag op de appelmoes.

  4. 4

    Bak de taartjes 20 à 25 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster. Maak intussen een glazuur van de poedersuiker en enkele druppels water. Hak de hazelnoten grof. Werk de taartjes af met wat glazuur, laat het uitharden en bestrooi met hazelnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de appelen, maak er appelmoes van en voeg er naar smaak suiker aan toe. Laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 4 vormpjes met het bladerdeeg en prik het in met een vork. Bestrijk het deeg met de appelmoes.

  3. 3

    Klop de boter luchtig met de suiker. Doe er eerst een voor een de eieren bij en dan de zelfrijzende bloem. Lepel het cakebeslag op de appelmoes.

  4. 4

    Bak de taartjes 20 à 25 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster. Maak intussen een glazuur van de poedersuiker en enkele druppels water. Hak de hazelnoten grof. Werk de taartjes af met wat glazuur, laat het uitharden en bestrooi met hazelnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.