Zoete aardappel met lamsgehakt en courgette
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zoete aardappel met lamsgehakt en courgette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor maar €2 per persoon!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Prik met een vork gaatjes in de zoete aardappelen. Leg ze op een bakplaat en laat 45 à 50 minuten garen in het midden van de oven.

  2. 2

    Pel en snipper de ui, stoof glazig in een pan met olijfolie. Doe het lamsgehakt erbij, kruid met ras el hanout en bak rul.

  3. 3

    Rasp de courgette en meng door het gehakt. Laat 5 minuten verder stoven.

  4. 4

    Haal de zoete aardappelen uit de oven, snij ze open en vul rijkelijk met het gehaktmengsel. Serveer met kruidenkaas en een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Prik met een vork gaatjes in de zoete aardappelen. Leg ze op een bakplaat en laat 45 à 50 minuten garen in het midden van de oven.

  2. 2

    Pel en snipper de ui, stoof glazig in een pan met olijfolie. Doe het lamsgehakt erbij, kruid met ras el hanout en bak rul.

  3. 3

    Rasp de courgette en meng door het gehakt. Laat 5 minuten verder stoven.

  4. 4

    Haal de zoete aardappelen uit de oven, snij ze open en vul rijkelijk met het gehaktmengsel. Serveer met kruidenkaas en een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.