Gemarineerde geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een gemengde groene salade. Gebruik de kruiden en de olijfolie dan als dressing.

bereiding
  1. 1

    Spoel de chilipepertjes en snij ze in ringen. Pel de knoflook.

  2. 2

    Doe de geitenkaasjes in een grote gesteriliseerde glazen bokaal.

  3. 3

    Meng de olijfolie met de kruiden en de peperkorrels. Schenk het mengsel over de geitenkaasjes zodat ze onderstaan.

  4. 4

    Zet de bokaal in de koelkast en laat minstens 1 week marineren voor je de kaasjes serveert. In de koelkast kun je ze ongeveer 3 weken bewaren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de chilipepertjes en snij ze in ringen. Pel de knoflook.

  2. 2

    Doe de geitenkaasjes in een grote gesteriliseerde glazen bokaal.

  3. 3

    Meng de olijfolie met de kruiden en de peperkorrels. Schenk het mengsel over de geitenkaasjes zodat ze onderstaan.

  4. 4

    Zet de bokaal in de koelkast en laat minstens 1 week marineren voor je de kaasjes serveert. In de koelkast kun je ze ongeveer 3 weken bewaren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.