Penne met artisjok en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met artisjok en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Franse pasta

bereiding
  1. 1

    Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Laat de artisjokharten uitlekken, snij ze in vieren. Snij de geitenkaas in blokjes. Pel en snipper de ui.

  3. 3

    Fruit de ui in 1 el olijfolie. Doe er de artisjokken bij om ze te verwarmen. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  4. 4

    Giet de pasta af, laat uitlekken en meng 'm met de artisjokken, gehakte peterselie, geraspte citroenschil en pijnboompitten. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Meng ten slotte voorzichtig de rucola en de geitenkaas door de pasta. Werk af met een scheutje olijfolie en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Laat de artisjokharten uitlekken, snij ze in vieren. Snij de geitenkaas in blokjes. Pel en snipper de ui.

  3. 3

    Fruit de ui in 1 el olijfolie. Doe er de artisjokken bij om ze te verwarmen. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  4. 4

    Giet de pasta af, laat uitlekken en meng 'm met de artisjokken, gehakte peterselie, geraspte citroenschil en pijnboompitten. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Meng ten slotte voorzichtig de rucola en de geitenkaas door de pasta. Werk af met een scheutje olijfolie en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.