Recept

Gemarineerde aubergine met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geef de aubergine een pittige twist met de geitenkaas!

bereiding
  1. 1

    Spoel de aubergine en snij ze in plakjes. Leg ze in een ovenschaal en kruid ze met het komijn­poeder, het paprikapoeder, 2 koffielepels za’atar, peper en zout. Giet er de olijfolie over, meng goed en laat ze 30 minuten staan.

  2. 2

    Laat de aubergines uitlekken en gril ze rondom ­goudbruin. Leg ze op een mooie schaal.

  3. 3

    Meng de geitenkaas met de room en de rest van de za’atar. Lepel de geitenkaas tussen de aubergines. Werk af met de geraspte citroenschil en de verse (citroen)tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gemarineerde aubergine met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!