Gemarineerde kippenvleugels met guacamole
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde kippenvleugels met guacamole

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade. Leg er de kippenvleugels in en laat 30 minuten in de koelkast marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de avocado’s door- midden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en plet met een vork. Meng er het limoensap en de olijfolie door. Breng op smaak met tabasco. Dek af en zet koel weg.

  3. 3

    Schik de vleugeltjes op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Serveer de kippenvleugeltjes met de guacamole. Giet er wat braadvocht over. Werk af met verse koriander. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade. Leg er de kippenvleugels in en laat 30 minuten in de koelkast marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de avocado’s door- midden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en plet met een vork. Meng er het limoensap en de olijfolie door. Breng op smaak met tabasco. Dek af en zet koel weg.

  3. 3

    Schik de vleugeltjes op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Serveer de kippenvleugeltjes met de guacamole. Giet er wat braadvocht over. Werk af met verse koriander. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.