Taco's met gegrilde kip, feta en mangosalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Taco's met gegrilde kip, feta en mangosalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten en het fruit schoon. Snij de mango, avocado en paprika in kleine blokjes. Snipper de chilipeper en de helft van de koriander fijn. Meng alles en besprenkel met het limoensap en 2 à 3 el maïsolie. Kruid met peper en zout. Zet de salsa koel weg.

  2. 2

    Meng het chilipoeder, knof- lookpoeder, uienpoeder en paprikapoeder met 1⁄2 kl zout en wat peper. Snij de kip in kleine reepjes en bestrooi met de kruidenmengeling. Bak de reepjes krokant in de helft olijfolie en boter. Verbrokkel de feta.

  3. 3

    Spoel en droog de ijsberg- sla, snij in reepjes. Vul de taco’s met de gebakken kipreepjes, de mangosalsa en ijsbergsla. Strooi er de feta over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten en het fruit schoon. Snij de mango, avocado en paprika in kleine blokjes. Snipper de chilipeper en de helft van de koriander fijn. Meng alles en besprenkel met het limoensap en 2 à 3 el maïsolie. Kruid met peper en zout. Zet de salsa koel weg.

  2. 2

    Meng het chilipoeder, knof- lookpoeder, uienpoeder en paprikapoeder met 1⁄2 kl zout en wat peper. Snij de kip in kleine reepjes en bestrooi met de kruidenmengeling. Bak de reepjes krokant in de helft olijfolie en boter. Verbrokkel de feta.

  3. 3

    Spoel en droog de ijsberg- sla, snij in reepjes. Vul de taco’s met de gebakken kipreepjes, de mangosalsa en ijsbergsla. Strooi er de feta over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.