Recept

Meloenbolletjes met witte port en rauwe ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij beide meloenen door- midden en lepel er de pitjes uit. Steek met een parisienne- lepel zoveel mogelijk bolletjes uit het vruchtvlees en schep de meloenhelften verder leeg.

  2. 2

    Doe de meloenbolletjes in een platte glazen schaal en druppel er eerst het citroen- sap en dan de witte port over. Dek af met een vel huishoud- folie en zet 30 minuten in de koelkast.

  3. 3

    Verdeel de gemarineerde meloenbolletjes over de uit- geholde meloenhelften. Werk elke portie af met
    2 sneetjes rauwe ham, maal er eventueel nog wat zwarte peper over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Meloenbolletjes met witte port en rauwe ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij beide meloenen door- midden en lepel er de pitjes uit. Steek met een parisienne- lepel zoveel mogelijk bolletjes uit het vruchtvlees en schep de meloenhelften verder leeg.

  2. 2

    Doe de meloenbolletjes in een platte glazen schaal en druppel er eerst het citroen- sap en dan de witte port over. Dek af met een vel huishoud- folie en zet 30 minuten in de koelkast.

  3. 3

    Verdeel de gemarineerde meloenbolletjes over de uit- geholde meloenhelften. Werk elke portie af met
    2 sneetjes rauwe ham, maal er eventueel nog wat zwarte peper over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!