Recept

Meloenbolletjes met witte port en rauwe ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij beide meloenen door- midden en lepel er de pitjes uit. Steek met een parisienne- lepel zoveel mogelijk bolletjes uit het vruchtvlees en schep de meloenhelften verder leeg.

  2. 2

    Doe de meloenbolletjes in een platte glazen schaal en druppel er eerst het citroen- sap en dan de witte port over. Dek af met een vel huishoud- folie en zet 30 minuten in de koelkast.

  3. 3

    Verdeel de gemarineerde meloenbolletjes over de uit- geholde meloenhelften. Werk elke portie af met
    2 sneetjes rauwe ham, maal er eventueel nog wat zwarte peper over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Meloenbolletjes met witte port en rauwe ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!