Aspergesoep met romanesco
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergesoep met romanesco

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien. Spoel het preiwit en snij in flinterdunne ringen. Spoel de groene asperges, breek het harde uiteinde eraf en snij in dunne, schuine plakken. Maak de witte asperges schoon, schil ze en snij in stukken. Spoel de romanesco en verdeel in roosjes.

  2. 2

    Stoof de ui aan in wat boter. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Leg er de witte en groene asperges, de romanesco en de prei bij. Laat 10 minuten op een zacht vuur koken.

  3. 3

    Breng de soep op smaak met peper en zout. Roer om en verdeel over kommen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien. Spoel het preiwit en snij in flinterdunne ringen. Spoel de groene asperges, breek het harde uiteinde eraf en snij in dunne, schuine plakken. Maak de witte asperges schoon, schil ze en snij in stukken. Spoel de romanesco en verdeel in roosjes.

  2. 2

    Stoof de ui aan in wat boter. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Leg er de witte en groene asperges, de romanesco en de prei bij. Laat 10 minuten op een zacht vuur koken.

  3. 3

    Breng de soep op smaak met peper en zout. Roer om en verdeel over kommen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.