Aspergesoep met garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergesoep met garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect voor de laatste asperges

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges, schil ze en breek de harde uiteinden af. Snij de asperges in stukken. Pel en snipper de ui.

  2. 2

    Fruit de ui in de boter. Voeg de asperges toe en laat kort meebakken. Schenk er de bouillon bij en laat 10 tot 15 minuten koken.

  3. 3

    Snij het brood in blokjes en bak ze knapperig in boter. Schep 1/3de van de asperges uit de soep en hou warm. Mix de soep. Roer er de room en de dragon door. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  4. 4

    Verdeel de soep over de borden en werk af met de stukjes asperges, garnalen en broodcroutons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges, schil ze en breek de harde uiteinden af. Snij de asperges in stukken. Pel en snipper de ui.

  2. 2

    Fruit de ui in de boter. Voeg de asperges toe en laat kort meebakken. Schenk er de bouillon bij en laat 10 tot 15 minuten koken.

  3. 3

    Snij het brood in blokjes en bak ze knapperig in boter. Schep 1/3de van de asperges uit de soep en hou warm. Mix de soep. Roer er de room en de dragon door. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  4. 4

    Verdeel de soep over de borden en werk af met de stukjes asperges, garnalen en broodcroutons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.