Couscoussalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Couscoussalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect bij een stukje pitabrood

bereiding
  1. 1

    Meng de couscous goed met 1 kl olijfolie. Breng de bouillon aan de kook en schenk hem over de couscous. Dek af en laat 5 minuten wellen. Roer de korrels los met een vork en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Pel de ui en snij in halve ringen. Spoel de lente-uitjes, snij het wit in ringen en hak het groen.

  3. 3

    Meng de paprika’s met de ui en de lente-ui. Roer een dressing van de wijnazijn, de olijfolie, de koriander, peper en zout. Meng met de groenten en de couscous. Breng op smaak met peper en zout

  4. 4

    Verdeel de couscoussalade over glaasjes. Werk eventueel af met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de couscous goed met 1 kl olijfolie. Breng de bouillon aan de kook en schenk hem over de couscous. Dek af en laat 5 minuten wellen. Roer de korrels los met een vork en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Pel de ui en snij in halve ringen. Spoel de lente-uitjes, snij het wit in ringen en hak het groen.

  3. 3

    Meng de paprika’s met de ui en de lente-ui. Roer een dressing van de wijnazijn, de olijfolie, de koriander, peper en zout. Meng met de groenten en de couscous. Breng op smaak met peper en zout

  4. 4

    Verdeel de couscoussalade over glaasjes. Werk eventueel af met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.