Recept

Couscoussalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect bij een stukje pitabrood

bereiding
  1. 1

    Meng de couscous goed met 1 kl olijfolie. Breng de bouillon aan de kook en schenk hem over de couscous. Dek af en laat 5 minuten wellen. Roer de korrels los met een vork en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Pel de ui en snij in halve ringen. Spoel de lente-uitjes, snij het wit in ringen en hak het groen.

  3. 3

    Meng de paprika’s met de ui en de lente-ui. Roer een dressing van de wijnazijn, de olijfolie, de koriander, peper en zout. Meng met de groenten en de couscous. Breng op smaak met peper en zout

  4. 4

    Verdeel de couscoussalade over glaasjes. Werk eventueel af met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Couscoussalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Meng de couscous goed met 1 kl olijfolie. Breng de bouillon aan de kook en schenk hem over de couscous. Dek af en laat 5 minuten wellen. Roer de korrels los met een vork en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Pel de ui en snij in halve ringen. Spoel de lente-uitjes, snij het wit in ringen en hak het groen.

  3. 3

    Meng de paprika’s met de ui en de lente-ui. Roer een dressing van de wijnazijn, de olijfolie, de koriander, peper en zout. Meng met de groenten en de couscous. Breng op smaak met peper en zout

  4. 4

    Verdeel de couscoussalade over glaasjes. Werk eventueel af met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!