Gebakken tortillapunten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken tortillapunten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Beleg 2 tortilla’s met de helft van de geraspte kaas, plakjes tomaat, koriander, lente-ui en Spaanse pepertjes. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas en dek af met de 2 resterende tortilla’s. Druk goed aan. Doe een laagje olie in een grote antiaanbakpan. Verhit en leg er een dubbele tortilla in. Laat even aanbakken en leg er een bord op. Draai de pan om met het bord, zodat de tortilla op het bord ligt. Schuif ze dan opnieuw in de pan, zodat de andere kant kan bakken. De kaas zal aan beide kanten gesmolten zijn, zodat alles goed aan elkaar plakt. Bak nu op dezelfde manier de andere dubbele tortilla. Snij in taartpunten. Je kan ze warm eten of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Beleg 2 tortilla’s met de helft van de geraspte kaas, plakjes tomaat, koriander, lente-ui en Spaanse pepertjes. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas en dek af met de 2 resterende tortilla’s. Druk goed aan. Doe een laagje olie in een grote antiaanbakpan. Verhit en leg er een dubbele tortilla in. Laat even aanbakken en leg er een bord op. Draai de pan om met het bord, zodat de tortilla op het bord ligt. Schuif ze dan opnieuw in de pan, zodat de andere kant kan bakken. De kaas zal aan beide kanten gesmolten zijn, zodat alles goed aan elkaar plakt. Bak nu op dezelfde manier de andere dubbele tortilla. Snij in taartpunten. Je kan ze warm eten of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.