Recept

Gevuld varkenshaasje in spekjasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zondags varkenshaasje.

bereiding
  1. 1

    Meng de mosterd, honing, knoflook, rozemarijn, peper en zout, en marineer het varkenshaasje er 30 minuten in.

  2. 2

    Dep het vlees droog met keukenpapier. Snij het horizontaal overlangs in, zonder helemaal door te snijden. Leg er de plakken brie tussen en vouw toe. Wikkel om elke portie vlees 2 plakjes spek.

  3. 3

    Bak het vlees goudbruin en gaar in olijfolie. Laat even rusten onder aluminiumfolie. Snij het vlees in plakken, verdeel over de borden en serveer met rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevuld varkenshaasje in spekjasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!