Varkenshaasje met venkelpuree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkenshaasje met venkelpuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker gevuld varkensvlees

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de rozemarijn.

    Plet het venkelzaad met de rozemarijn in een vijzel. Voeg peper en zout toe.

    Snij de varkenshaasjes overlangs doormidden.

  2. 2

    Bestrooi de varkenshaasjes met het kruidenmengsel. Bind weer dicht met keukentouw.

  3. 3

    Bereid de aardappelpuree. Kook ondertussen ook de venkel gaar (+ 10 min.), giet af en mix grof.

  4. 4

    Vermeng de aardappelpuree met de venkel. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 5

    Bak de varkenshaasjes 3 à 4 minuten aan iedere kant in olijfolie. Leg er de laatste 3 minuten de kerstomaatjes bij. Serveer het vlees en de tomaatjes met de venkelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de rozemarijn.

    Plet het venkelzaad met de rozemarijn in een vijzel. Voeg peper en zout toe.

    Snij de varkenshaasjes overlangs doormidden.

  2. 2

    Bestrooi de varkenshaasjes met het kruidenmengsel. Bind weer dicht met keukentouw.

  3. 3

    Bereid de aardappelpuree. Kook ondertussen ook de venkel gaar (+ 10 min.), giet af en mix grof.

  4. 4

    Vermeng de aardappelpuree met de venkel. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 5

    Bak de varkenshaasjes 3 à 4 minuten aan iedere kant in olijfolie. Leg er de laatste 3 minuten de kerstomaatjes bij. Serveer het vlees en de tomaatjes met de venkelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.