Groentechips met kruidensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentechips met kruidensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil 1 zoete aardappel, 1 pastinaak, 1 raapje, 1 paarse aardappel en 1 wortel en snijd ze met een mandoline in flinterdunne schijfjes. Bak ze in hete frituurolie en laat afkoelen op keukenpapier.

  2. 2

    Meng 4 el vetarme platte kaas met 2 el mayonaise, 1 el gehakte peterselie, 1 el gehakte kervel en 1 el gehakte dille. Kruid met peper en zout. Serveer bij de chips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil 1 zoete aardappel, 1 pastinaak, 1 raapje, 1 paarse aardappel en 1 wortel en snijd ze met een mandoline in flinterdunne schijfjes. Bak ze in hete frituurolie en laat afkoelen op keukenpapier.

  2. 2

    Meng 4 el vetarme platte kaas met 2 el mayonaise, 1 el gehakte peterselie, 1 el gehakte kervel en 1 el gehakte dille. Kruid met peper en zout. Serveer bij de chips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.