Tartaar van rode biet met maatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tartaar van rode biet met maatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de rode bieten en snij ze in heel kleine blokjes, samen met de voorgekookte bietjes. Schep goed om en zet opzij.

  2. 2

    Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in heel fijne blokjes. Maak de lente-uien schoon en snij in fijne ringen. Meng de komkommer met de lente-ui, wittewijnazijn, en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg de maatjes op een groot bord, bestrooi eerst met de tartaar van rode bietjes en daarna met de komkommersalade. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de rode bieten en snij ze in heel kleine blokjes, samen met de voorgekookte bietjes. Schep goed om en zet opzij.

  2. 2

    Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in heel fijne blokjes. Maak de lente-uien schoon en snij in fijne ringen. Meng de komkommer met de lente-ui, wittewijnazijn, en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg de maatjes op een groot bord, bestrooi eerst met de tartaar van rode bietjes en daarna met de komkommersalade. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?