Recept

Tartaar van avocado met garnaal

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer in mooie glaasjes.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de avocado's. Haal de pit eruit, schil de vrucht. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Pers de limoen uit. Pel de knoflook en hak het teentje fijn

  2. 2

    Maak een dressing van het limoensap, de olijfolie, de knoflook, cayennepeper, peper en zout.

  3. 3

    Meng de blokjes avocado met de garnalen en kruiden en maak aan met een dressing. Breng indien nodig nog eens op smaak met extra cayennepeper, peper en zout.

  4. 4

    Verdeel het mengsel over mooie glaasjes en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tartaar van avocado met garnaal

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!