Recept

Pot-au-feu met groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Snij de ui in partjes, de wortelen, prei en pastinaak in schuine stukken. Snij ook de aardappelen in stukken en de savooikool in vier delen.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een grote stoofpot en stoof alle groenten aan. Giet er de groentebouillon bij, voeg het kruidentuiltje toe en breng aan de kook.

  3. 3

    Draai het vuur lager, zet een deksel op de pot en laat de groenten 15 à 20 minuten sudderen. De groenten moeten zacht zijn maar mogen niet uit elkaar vallen. Verwijder het kruidentuiltje. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snij in blokjes. Bak ze kort aan in een klontje boter.

  5. 5

    Serveer de pot-au-feu met perenblokjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pot-au-feu met groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!