Pot-au-feu
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pot-au-feu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, snij ze grof. Snij de prei in ringen. Pel de uien en snij ze grof.

  2. 2

    Leg het vlees in een grote pan en giet er ongeveer 2 liter water bij tot het net onderstaat. Doe er 1 el zout en de peperbolletjes bij en breng aan de kook.

  3. 3

    Doe er de wortelen, prei en ui bij en breng op smaak met kruidnagel, tijm, rozemarijn en laurier. Laat het geheel 3 uur sudderen op een laag vuur.

  4. 4

    Verdeel over de borden en overgiet met een beetje kookvocht. Werk af met kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, snij ze grof. Snij de prei in ringen. Pel de uien en snij ze grof.

  2. 2

    Leg het vlees in een grote pan en giet er ongeveer 2 liter water bij tot het net onderstaat. Doe er 1 el zout en de peperbolletjes bij en breng aan de kook.

  3. 3

    Doe er de wortelen, prei en ui bij en breng op smaak met kruidnagel, tijm, rozemarijn en laurier. Laat het geheel 3 uur sudderen op een laag vuur.

  4. 4

    Verdeel over de borden en overgiet met een beetje kookvocht. Werk af met kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.