Miniquiches met groene asperges en pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Miniquiches met groene asperges en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij het harde uiteinde van de asperges; schillen is niet nodig. Snij de zachte punten van de stengels en hou ze even apart. Snij de stengels in stukjes. Stoom of kook in gezouten water gedurende 4 minuten. Laat schrikken in koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Leg het bladerdeeg op bakpapier in kleine, ronde bakvormpjes.

  4. 4

    Rol elk stukje asperge in een reepje pancetta. Verdeel over de taartjes. Leg de aspergepunten erbovenop.

  5. 5

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schep het mengsel over de vulling. Bak de quiches 25 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij het harde uiteinde van de asperges; schillen is niet nodig. Snij de zachte punten van de stengels en hou ze even apart. Snij de stengels in stukjes. Stoom of kook in gezouten water gedurende 4 minuten. Laat schrikken in koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Leg het bladerdeeg op bakpapier in kleine, ronde bakvormpjes.

  4. 4

    Rol elk stukje asperge in een reepje pancetta. Verdeel over de taartjes. Leg de aspergepunten erbovenop.

  5. 5

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schep het mengsel over de vulling. Bak de quiches 25 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.