Gebakken pietermanfilet met pittige rivierkreeftjesrijst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken pietermanfilet met pittige rivierkreeftjesrijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de basmatirijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Snipper het sjalotje en de knoflook f ijn. Snijd de chilipepertjes overlangs open, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in f ijne reepjes.

  3. 3

    Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan, fruit er de sjalot, de chilipepertjes en de knoflook in,voeg er de rivierkreeftjes aan toe en bak ze krokant. Kruid met een klein beetje kurkuma, peper en zout. Meng er de gekookte rijst en de amandelschilfers door.

  4. 4

    Bak de pieterman in een andere pan in wat olijfolie en kruid hem met peper en zout. Serveer de vis met de pittige rivierkreeftjesrijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de basmatirijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Snipper het sjalotje en de knoflook f ijn. Snijd de chilipepertjes overlangs open, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in f ijne reepjes.

  3. 3

    Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan, fruit er de sjalot, de chilipepertjes en de knoflook in,voeg er de rivierkreeftjes aan toe en bak ze krokant. Kruid met een klein beetje kurkuma, peper en zout. Meng er de gekookte rijst en de amandelschilfers door.

  4. 4

    Bak de pieterman in een andere pan in wat olijfolie en kruid hem met peper en zout. Serveer de vis met de pittige rivierkreeftjesrijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.