Recept

Pittige kipsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Frisse lunch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de eieren hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snij ze doormidden. Schil de komkommer en snij in stukjes. Spoel de sla. Halveer de olijven. 

  2. 2

    Vermeng de olie met het paprikapoeder, de cayennepeper en de kipkruiden. Wentel er de kip door en laat minstens 2 uur marineren. 

  3. 3

    Snij de gemarineerde kip in reepjes en bak ze in een beetje olie. Schik alles op de borden en serveer. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige kipsalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de eieren hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snij ze doormidden. Schil de komkommer en snij in stukjes. Spoel de sla. Halveer de olijven. 

  2. 2

    Vermeng de olie met het paprikapoeder, de cayennepeper en de kipkruiden. Wentel er de kip door en laat minstens 2 uur marineren. 

  3. 3

    Snij de gemarineerde kip in reepjes en bak ze in een beetje olie. Schik alles op de borden en serveer. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!