Pieterman met kruidencrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pieterman met kruidencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een slanke ovenschotel met vis. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de pompoen, de tomaten, de citroen en de paprika in plakjes. Schik drie vierde van de plakjes op een met olie ingevette bakplaat en bewaar de rest voor later.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Meng met de peterselie, de tijm en 3 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Leg de vis lets op de groenteplakjes en strooi er twee derde van de kruidenmengeling over.

  4. 4

    Leg er de apart gehouden groenteplakjes op. Bestrooi met de rest van de kruidenmix en gaar 25 tot 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de pompoen, de tomaten, de citroen en de paprika in plakjes. Schik drie vierde van de plakjes op een met olie ingevette bakplaat en bewaar de rest voor later.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Meng met de peterselie, de tijm en 3 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Leg de vis lets op de groenteplakjes en strooi er twee derde van de kruidenmengeling over.

  4. 4

    Leg er de apart gehouden groenteplakjes op. Bestrooi met de rest van de kruidenmix en gaar 25 tot 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?