Quiche met ui, champignons en worst
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                        2 Borstel de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Pel de uien en hak ze grof. Verhit 1 el boter of olijfolie en fruit de uien glazig. Voeg de champignons toe en laat nog even bakken. Breng op smaak met de oregano, peper en zout. 
- 
                        3 Rol het kruimeldeeg dun uit. Leg het op bakpapier in 4 ronde bakvormen. Verdeel de groenten erover. Snij de boerenworst in plakjes en leg ze op de groenten. 
- 
                        4 Klop de eieren los met de melk. Roer de gruyère erdoor. Kruid met peper en zout. Giet over de groenten en de worst. 
- 
                        5 Bak de quiches 25 minuten in het midden van de oven. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                