Raapjesstoemp met pepersteak
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Raapjesstoemp met pepersteak

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de raapjes. Snij ze in blokjes. Kook ze samen gaar in de groentebouillon.

  2. 2

    Giet de groenten af en vang het kookvocht op.

  3. 3

    Plet raapjes en aardappelen met de pureestamper en doe er een kopje warme bouillon bij. Voeg het ei toe en schep om. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Kruid de steaks met zout en flink wat van de pepermix. Bak ze in boter en/of olijfolie, 1 tot 3 minuten aan elke kant al naargelang het vlees rosé of doorbakken moet zijn. Strooi de peterselie op het vlees en laat 1 minuut rusten onder aluminiumfolie.

  5. 5

    Blus de braadpan van het vlees met een kopje groentebouillon. Laat 2 minuten inkoken. Roer, van het vuur af, de verse kaas door de saus. Kruid eventueel bij met zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de raapjes. Snij ze in blokjes. Kook ze samen gaar in de groentebouillon.

  2. 2

    Giet de groenten af en vang het kookvocht op.

  3. 3

    Plet raapjes en aardappelen met de pureestamper en doe er een kopje warme bouillon bij. Voeg het ei toe en schep om. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Kruid de steaks met zout en flink wat van de pepermix. Bak ze in boter en/of olijfolie, 1 tot 3 minuten aan elke kant al naargelang het vlees rosé of doorbakken moet zijn. Strooi de peterselie op het vlees en laat 1 minuut rusten onder aluminiumfolie.

  5. 5

    Blus de braadpan van het vlees met een kopje groentebouillon. Laat 2 minuten inkoken. Roer, van het vuur af, de verse kaas door de saus. Kruid eventueel bij met zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?