Recept

Gegratineerde schelvis met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere doordeweekse visgratin.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180°C.

  2. 2

    Laat de spinazie ontdooien en laat uitlekken. Pel de eieren, snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Smelt de boter voor de saus en roer er de bloem door. Laat even sudderen. Roer er de melk door en laat indikken.

  4. 4

    Vermeng de 2 kaassoorten. Hou 1/3 apart om te bestrooien en roer de rest door de saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en (heel weinig) zout.

  5. 5

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de spinazie over. Leg er een stukje vis op en 4 partjes ei. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Giet er de kaassaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegratineerde schelvis met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180°C.

  2. 2

    Laat de spinazie ontdooien en laat uitlekken. Pel de eieren, snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Smelt de boter voor de saus en roer er de bloem door. Laat even sudderen. Roer er de melk door en laat indikken.

  4. 4

    Vermeng de 2 kaassoorten. Hou 1/3 apart om te bestrooien en roer de rest door de saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en (heel weinig) zout.

  5. 5

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de spinazie over. Leg er een stukje vis op en 4 partjes ei. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Giet er de kaassaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!