Gegratineerde schelvis met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegratineerde schelvis met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere doordeweekse visgratin.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180°C.

  2. 2

    Laat de spinazie ontdooien en laat uitlekken. Pel de eieren, snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Smelt de boter voor de saus en roer er de bloem door. Laat even sudderen. Roer er de melk door en laat indikken.

  4. 4

    Vermeng de 2 kaassoorten. Hou 1/3 apart om te bestrooien en roer de rest door de saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en (heel weinig) zout.

  5. 5

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de spinazie over. Leg er een stukje vis op en 4 partjes ei. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Giet er de kaassaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180°C.

  2. 2

    Laat de spinazie ontdooien en laat uitlekken. Pel de eieren, snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Smelt de boter voor de saus en roer er de bloem door. Laat even sudderen. Roer er de melk door en laat indikken.

  4. 4

    Vermeng de 2 kaassoorten. Hou 1/3 apart om te bestrooien en roer de rest door de saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en (heel weinig) zout.

  5. 5

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de spinazie over. Leg er een stukje vis op en 4 partjes ei. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Giet er de kaassaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.