Recept

Stoofpot van groene groenten met pastinaakstamppot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen met de pastinaak gaar in lichtgezouten water met een laurierblad. Giet af en stamp fijn met een scheutje melk. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en roer er het ei door.

  2. 2

    Stoof ondertussen de lente-uitjes en knoflook even aan in een scheutje olijfolie. Voeg de asperges, erwtjes en boontjes toe en laat kort meebakken.

  3. 3

    Giet er de groentebouillon bij en voeg de resterende laurierblaadjes toe. Laat de groenten in 10 minuten zachtjes gaar sudderen.

  4. 4

    Voeg de paksoi toe, schep om en laat nog 5 minuten smoren. Voeg eventueel nog wat bouillon toe als het gerecht te droog wordt.

  5. 5

    Breng op smaak met peper en zout en serveer met de pastinaakstamppot.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Stoofpot van groene groenten met pastinaakstamppot

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!