Visrolletjes met zeekraal
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Visrolletjes met zeekraal

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten, fruit ze glazig in wat boter. Schenk er de wijn en de bouillon bij, laat inkoken tot de helft. Voeg de room toe en laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg de vis met de grijze kant naar boven op het werkvlak. Kruid met peper en zout. rol op en steek vast met een prikker. Stoom de rolletjes gaar of pocheer ze in bouillon.

  3. 3

    Bak de spekblokjes krokant in een pan zonder vetstof. Leg op keukenpapier.

  4. 4

    Spoel de zeekraal kort onder koud, stromend water. Blancheer 1 minuut in kokend water. Koel meteen met ijswater.

  5. 5

    Haal de cocktailprikkers uit de visrolletjes en verdeel ze over warme borden. Bestrooi met spekblokjes en lepel er wat saus bij. Serveer met zeekraal.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten, fruit ze glazig in wat boter. Schenk er de wijn en de bouillon bij, laat inkoken tot de helft. Voeg de room toe en laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg de vis met de grijze kant naar boven op het werkvlak. Kruid met peper en zout. rol op en steek vast met een prikker. Stoom de rolletjes gaar of pocheer ze in bouillon.

  3. 3

    Bak de spekblokjes krokant in een pan zonder vetstof. Leg op keukenpapier.

  4. 4

    Spoel de zeekraal kort onder koud, stromend water. Blancheer 1 minuut in kokend water. Koel meteen met ijswater.

  5. 5

    Haal de cocktailprikkers uit de visrolletjes en verdeel ze over warme borden. Bestrooi met spekblokjes en lepel er wat saus bij. Serveer met zeekraal.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.